Quenyan


Ei pentuja tällä hetkellä.
Harkitessasi pennun ottamista, tutustu sivuihin japanese chinin terveydestä ja rodusta. Voit myös ottaa yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää.

No puppies at the moment. Please do not hesitate to contact me, if you have any questions about the breed or possible future plans etc.


Koiramme elävät perheenjäseninä mukana arjessa. Pennut kasvavat kotioloissa tottuen jo pienestä pitäen käsittelyyn ja kodin ääniin. Ne luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina, rekisteröityinä, mikrosirutettuina ja madotettuina vain rakastaviin, vastuuntuntoisiin ja huolehtiviin koteihin, joissa koira on harkittu ja tervetullut perheenjäsen. Olen tukena pennun koko eliniän ajan. Toivon että pennun omistaja on valmis pitämään yhteyttä ja kertomaan kuulumisia myös jatkossa, koska haluan ehdottomasti kuulla kasvateistani vielä vuosienkin päästä ja tietää miten ne voivat.

Mieti koiran hankintaa tarkkaan. Oletko valmis sitoutumaan koiraan seuraavaksi yli 10 vuodeksi? Onko sinulla varmasti aikaa ja mahdollisuuksia huolehtia koirastasi? Suosittelen ostamaan pennun vain kunnolliselta kasvattajalta. Älä tue pentutehtailua! Varmista aina, että pentu rekisteröidään Suomen Kennelliittoon, se on asianmukaisesti terveystarkastettu ja madotettu. Myös vanhempien taustoihin tulee kiinnittää huomiota.